Inloggen

De Abel Tasmantoren

De Abel Tasmantoren in Assen is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met 9 woonetages. Elke etage bestaat uit 10 energiezuinige appartementen. Er zijn dus maar liefst 90 appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens aanwezig. De Abel Tasmantoren is gelegen op een unieke locatie aangrenzend aan het centrum van Assen en nabij het station. De appartementen bieden een vrij en open uitzicht over Assen.

Appartementen

Midden in het levendige centrum van Assen zijn 90 appartementen gerealiseerd in moderne stijl met veel lichtinval, sfeer en comfort. De appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van nieuw sanitair. De nieuwe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, magnetron, elektrische koken en een afzuigkap. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het NS-station. Voor autobezitters is het mogelijk om tegen betaling een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Assen.

Een woning huren in dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch. Vanwege de kwalitatief hoogwaardige afwerking heb je als huurder beperkte ‘opstartkosten’. Daarnaast biedt dit complex een grote mate van veiligheid, onder meer vanwege de hypermoderne inlogsystemen. Vanzelfsprekend is er in de Abel Tasmantoren een tweetal liften aanwezig. De in grootte variërende woningen worden standaard opgeleverd met een berging op de begane grond.

Ben jij ook benieuwd naar het fantastische uitzicht over Assen?

Liever eerst meer informatie?

Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar!

Meer informatie