Inloggen

Kloekhorststraat

Op weg naar zelfstandig wonen.

Midden in het levendige centrum van Assen zijn 40 nieuwe studio’s en appartementen gerealiseerd in moderne stijl met veel lichtinval, sfeer en comfort. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het NS-station. 

Appartementen en studio's

Wil jij ook je appartement of studio met je eigen voorzieningen? De studio’s en appartementen zijn geschikt voor eenpersoonshuishoudens, beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een nieuwe keuken en sanitair. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, magnetron, elektrisch koken en een afzuigkap. Er zijn verschillende type woningen, waarin er veel keuzevrijheid is betreffende de indeling, grootte en ligging van de woningen.

Een woning huren in dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch. Vanwege de kwalitatief hoogwaardige afwerking heb je als huurder beperkte ‘opstartkosten’. De woningen worden standaard opgeleverd met een berging op de begane grond.

Welke woning past het beste bij jou?

 

Liever eerst meer informatie?

Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar!

Meer informatie