Inloggen

Zusterflat

De Zusterflat in Winschoten wordt getransformeerd naar een wooncomplex met 54 studio's en appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De woningen hebben veel lichtinval en een fijne sfeer. Het complex is gelegen aan de Burgemeester Schönfeldsingel 59 t/m 165, op een unieke locatie aangrenzend aan het centrum van Winschoten.

Op dit moment zijn de eerste 18 woningen verhuurd en inmiddels bewoond. De rest van 2022 wordt gebruikt om de rest van de toren in fases klaar te maken. We zullen op onze site ook deze appartementen aan gaan bieden.

Appartementen

Het complex is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en de woningen beschikken over geheel eigen voorzieningen. De leefruimte is praktisch met een nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur en geheel nieuw sanitair. Er zijn verschillende type woningen met ieder een eigen indeling, grootte en ligging in het complex.

Een woning huren in dit gerestylde complex is uitermate aantrekkelijk én praktisch. Vanwege de kwalitatief hoogwaardige afwerking heb je als huurder beperkte ‘opstartkosten’. De woningen worden standaard opgeleverd met een berging op de begane grond.

Duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zo comfortabel mogelijk wonen. Bij de bouw hebben we rekening gehouden met de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden.

Huurtoeslag

De studio’s en appartementen worden aangeboden in verschillende prijscategorieën. De exacte huurprijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Uiteraard worden alle woningen aangeboden onder de huurtoeslaggrens.

In dit nieuwe en trendy complex wil je natuurlijk wonen!  

Liever eerst meer informatie?

Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar!

Meer informatie